Ay: Ocak 2013

  • Messenger’dan Skype’a Geçiş Nasıl Yapılır? Video

    15 Mart’ta son bulacak Windows Live Messenger programındaki kişi listenizi Skype’a taşımanızı öneren Microsoft Skype’a bir Microsoft hesabı ile oturum aç bölümü ekleyerek bunu gerçekleştirmenizi sağlıyor. Geçiş için öncelikle Skype’ı indirmeniz gerekli. http://www.skype.com/intl/tr/home adresinden üye olup ya da üye girişi yaparak indirebilirsiniz.

  • TRT Haber Dijital Dergi (DD)

    Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu, her gün daha yenilikçi daha ileri bir kuruluş olmak için yeni projelere can veriyor. Son zamanların en gözdesi ve taze projesi TRT Haber Dijital Dergi (DD) ile sanal dergi sistemine hem geçiş yaptı hem de farklı bir bakış açısı getirdi.

  • Geçmişini Sildiğimin Tarayıcısı – İE10 – Microsoft

    Microsoft artık daha duyarlı davranıyor ve “Geçmişini Sildiğimin Tarayıcısı” sloganıyla İE10’u kullanıcılarına sunuyor. İnternet Explorer tarihinde çok iyi anılarımız pek fazla olmamıştır. Bir sürü kullanıcı daha iyi tarayıcılar çıkmasıyla, İnternet Explorer hakkında düşündüklerini netleştirmiş ve sunmuştur. Microsoft kullanıcıların tepkilerini dikkate almış olacak ki, İnternet Explorer 10 ile bu makus talihini yenmek istiyor.